Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

ΠΑΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν δράσεις μετάβασης για τα νήπια που σε λίγους μήνες θα μεταβούν στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης, στο δημοτικό σχολείο. Στόχος μας είναι τα παιδιά  να εξοικειωθούν με το περιβάλλον του δημοτικού σχολείου, να ενεργήσουν μέσα σε αυτό, να αναπτυχθεί μία σταθερή συνεργασία μεταξύ δασκάλων και νηπιαγωγών. Ακολουθούν φωτογραφίες.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ 

Μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας του δημοτικού σχολείου μεταβήκαμε στην αυλή του δημοτικού σχολείου προκειμένου να συμμετέχουμε στο αποκριάτικο πάρτυ και στον παραδοσιακό σοκολατοπόλεμο. Τα παιδιά είχαν ενημερωθεί για το πως οφείλουν να συμπεριφερθούν μέσα στο μεγάλο προαύλιο με τα πολλά παιδιά  και πραγματικά επέδειξαν εκπληκτική συμπεριφορά.



ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Βαδίζουμε προς το δημοτικό σχολείο

Μας υποδέχονται στον χώρο της έκθεσης 

Παρατήρηση των εκθεμάτων και ενημέρωση γι' αυτά



Η ενδιαφέρουσα αυτή επίσκεψη ολοκληρώθηκε με το μάθημα Μουσικής  που παρακολουθήσαμε με την εξαιρετική μουσικό κ. Σάσα και τα παιδιά της Β΄ τάξης. 


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Α' ΤΑΞΗΣ




ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ!
Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την γυμνάστρια του δημοτικού οργανώθηκαν παιχνίδια στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου όπου συμμετείχαν νήπια και παιδιά της Α΄Τάξης δημοτικού.